Nöjesparker

Entréavgift och biljettförsäljning för fritids- och nöjesparker.

Få gæsterne hurtigt igennem betaling og billetsalg

Med kontaktløs entrébetaling og selvbetjent billetsalg kommer gæsterne endnu hurtigere gennem bommene. Det er til gavn for både dig og dine gæster.

Self-service payment
solution industries

  • Vägbetalning
  • Tvättstugor
  • Tank och bensinstationer
  • Parkering
  • Nöjesparker
  • Biltvätt
  • Betalningsmoduler
  • Automat

Moderne betalingsautomater udvider kundegruppen og øger omsætningen

Alle steder, hvor der kommer internationale gæster, er det vigtigt at acceptere internationale betalingskort. Gæsterne mangler – ligesom mange danskere efterhånden – ofte kontant valuta til at købe store og små ting, når de er på udflugt. 

Ved at åbne for billetsalg med danske og internationale betalingskort samt mobilbetaling med SMS og MobilePay udvides kundegruppen betragteligt. 

Følger I med tiden og accepterer moderne betalingsformer, behøver I ikke afvise handlende: Gæsterne får opfyldt deres behov, og jeres omsætning stiger.

Hurtigere flow og bedre service

Drag image to scroll

Effektiv entrébetaling​

Kontanter er ressourcekrævende, så der er penge at spare på drift og administration ved at tilbyde billetsalg med kort og mobil. 

Jo flere kunder, der går over til elektroniske betalingsformer, desto lavere er kontantbeholdningen, som er omkostningstung og besværlig at håndtere. 

Når risikoen for tyveriforsøg og hærværk begrænses, slipper I også for ulemperne ved billetsalgsautomater, der er ude af drift.

Med alle VendingCAT-terminaler følger PayManager, som er et web-baseret overvågningsprogram. Her kan I holde øje med blandt andet driftsstatus og omsætning, så den selvbetjente entrébetaling ikke behøver stå stille.

VendingCAT Elektronisk betaling til forlystelser og entré

VendingCAT til billetter

Den enkle betalingsterminal med den intuitive farveskærm kan udvides og tilpasses mange formål. Du kan blandt andet få den med et elegant kabinet, hvor en VendingCAT kan parres med en printer, der kan udskrive kvitteringer eller billetter til entrébetaling.

Til Københavns Zoo har vi parret VendingCAT’en med en stregkodescanner, så gæster med forudbetalte adgangsbilletter kan gå lige igennem tælleapparaterne.

VendingCAT’en kan også parres med en bom, som det for eksempel ses på parkeringsområdet, så kunder i bil kan lukkes ind på området med den ubemandede forretning.

Se vores cases

Arla

I samarbejde med Bentax har Logos Design leveret en komplet betalingsløsning til Arla’s ”on-the-go” koncept

Se vores cases

Øresundsbroen

I betalingsanlægget på Øresundsbron bliver bilister mødt af en Logos betalingsautomat

Se vores cases

Dokk1

Dokk1 er det nye store bibliotek og Borgerservice på havnen i Aarhus som samtidig rummer Europas største automatiske parkeringsanlæg, med plads til 1.000 biler.