Nöjesparker

Entréavgift och biljettförsäljning för fritids- och nöjesparker.

Zoo København
Tivoli
Experimentarium
Föregående bild
Nästa bild

Få gästerna enkelt genom entrén med snabb betalning och biljettförsäljning

Med kontaktlös entrébetalning och biljettförsäljning via självbetjäning kommer gästerna ännu snabbare igenom bommarna. Det är till gagn för både dig och dina gäster.

Smidigare flow och bättre service

Drag image to scroll

Moderne betalingsautomater udvider kundegruppen og øger omsætningen

Alle steder, hvor der kommer internationale gæster, er det vigtigt at acceptere internationale betalingskort. Gæsterne mangler – ligesom mange danskere efterhånden – ofte kontant valuta til at købe store og små ting, når de er på udflugt. 

Ved at åbne for billetsalg med danske og internationale betalingskort samt mobilbetaling med SMS og MobilePay udvides kundegruppen betragteligt. 

Følger I med tiden og accepterer moderne betalingsformer, behøver I ikke afvise handlende: Gæsterne får opfyldt deres behov, og jeres omsætning stiger.

Payment Options

  • Apple Pay
  • Swish
  • Google Pay
  • Mastercard
  • Visa
  • Lokala betalkort
  • Kontaktlös betalning

Effektiv entrébetaling​

Kontanter er ressourcekrævende, så der er penge at spare på drift og administration ved at tilbyde billetsalg med kort og mobil. 

Jo flere kunder, der går over til elektroniske betalingsformer, desto lavere er kontantbeholdningen, som er omkostningstung og besværlig at håndtere. 

Når risikoen for tyveriforsøg og hærværk begrænses, slipper I også for ulemperne ved billetsalgsautomater, der er ude af drift.

Med alle VendingCAT-terminaler følger PayManager, som er et web-baseret overvågningsprogram. Her kan I holde øje med blandt andet driftsstatus og omsætning, så den selvbetjente entrébetaling ikke behøver stå stille.

VendingCAT Elektronisk betaling til forlystelser og entré

Logos Valina til billetter

Den enkle betalingsterminal med den intuitive farveskærm kan udvides og tilpasses mange formål. Du kan blandt andet få den med et elegant kabinet, hvor en Logos Valina kan parres med en printer, der kan udskrive kvitteringer eller billetter til entrébetaling.

Til Københavns Zoo har vi parret  en vores betalingsløsning med en stregkodescanner, så gæster med forudbetalte adgangsbilletter kan gå lige igennem tælleapparaterne.

Logos Valina kan også parres med en bom, som det for eksempel ses på parkeringsområdet, så kunder i bil kan lukkes ind på området med den ubemandede forretning.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

En bra produkt börjar med att vi utbyter idéer och hittar en gemensam förståelse för uppgiften. Kontakta oss och låt oss ta det första steget tillsammans.

Thomas G. Nielsen
CSO
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk