Parkering

Parkering

Logos Design er specialiseret i at udvikle og producere innovative parkeringsløsninger til det nordiske marked.
Logos Design har udviklet parkeringsløsninger, hvor hardware, software og backendsystemer forenes i en samlet pakke til kontrol og drift af parkeringsområder. Da vi allerede har højteknologiske parkeringsløsninger på hylden, vil etableringsomkostningerne fra start mindskes. Parkeringsløsningerne omfatter både nummerpladegenkendelse – med og uden efterbetaling – samt udstyr og administrationsredskaber til personale-, beboer- eller gæsteparkering.

Parkeringsløsningen skal frem for alt fungere i en travl hverdag, hvor parkering af bilen er en praktisk foranstaltning, der følger med, når brugerne vil ud i det pulserende liv. Derfor er det vores fornemmeste opgave at designe en helstøbt parkeringsløsning, hvor brugerne knap indser, at de har betjent sig selv.
Vi lægger stor vægt på et enkelt og intuitivt brugerinterface, når vi udvikler alle former for parkeringsløsninger. Det ligger i vores dna, og vi kan med stolthed sige, at vi faktisk opnår en effektiv brugeroplevelse.

Parkeringsmarkedet i Danmark og Norden er præget af stor efterspørgsel på innovative og højteknologiske parkeringsløsninger. Logos Design har været med på udviklingen af parkeringsløsninger hele vejen, og vi følger også med på den automatiske nummerpladegenkendelse. Udbredelsen af denne teknologi har rykket markedet markant over de sidste par år, fordi parkanter oplever nemmere ekspedition og et hurtigere flow ind og ud af parkeringsområdet.
Vi kan se, at den nye teknologi og parkeringsløsninger med nummerpladegenkendelse, vil kunne erstatte mange af de manuelle og administrative arbejdsgange, der er ved at drive parkering. Ved at tænke den rette teknologi ind i løsningen som helhed vil der i mange tilfælde være besparelser at hente på såvel investering som drift – Det er parkering i en ny tid.

Uanset hvilken løsning du søger, så træk gerne på vores erfaring og lad Logos Design hjælpe med at give dig overblikket over de nye muligheder.

Skriv til os
eller ring til salgschef Jørgen Knudsen for en åben og uforpligtende dialog på tlf. 41 49 37 78

Overvåg nemt parkeringsløsningen

Den moderne parkeringsautomat er selvfølgelig koblet på internettet, det siger sig selv. Opkoblingen har vi udnyttet til at udforme vores backendsystem ParkManager, hvor administrator kan overvåge status, opsætte priser og følge transaktioner og omsætning.

Åben parkeringsløsning

Når vi taler om åbne parkeringsløsning, er det offentligt tilgængelige steder, dvs. gadeparkering uden indhegning, bomme eller anden tydelig adgangsbegrænsning. Man taler også om “on-street-parkering”. Fordelen ved de åbne parkeringsløsninger er, at bilisten hurtigt får adgang og slipper for at sidde i kø ved en bom. Alle bilister inviteres – mod betaling – inden for på et åbent parkeringsareal.
De åbne parkeringsarealer kan indrettes helt traditionelt eller med den nyeste teknologi, afhængig af målgruppen, de fysiske betingelser og omfanget af investering.
Logos Design har udviklet flere parkeringsløsninger som helt eller delvist benytter nummerpladegenkendelse til parkeringsområder, hvor de traditionelle bom-systemer erstattes af automatisk registrering.

Lukket parkeringsløsning

Den lukkede parkeringsløsning er for dem, der vil forhindre uvedkommende adgang, dvs. i parkeringshuse eller private parkeringspladser ved erhverv eller beboelse. Det omtales ofte som “off-street-parkering”. Den nyeste teknologi giver mulighed for at tilbyde sine brugere en gnidningsfri oplevelse, hvor trygheden er i fokus. Adgangen til lukkede parkeringsarealer begrænses ofte med bomme, som kan kontrolleres gennem eksempelvis et kamera, der matcher bilistens nummerplade med en liste over udstedte parkeringstilladelser på en central brugerdatabase.
Eksempler på lukkede parkeringsløsninger, hvor udefrakommende ikke har mulighed for at betale, findes oftest i private parkeringsgårde ved beboelsesejendomme eller parkeringspladser forbeholdt virksomhedernes personale og gæster.
Skal brugerne opkræves betaling for brug af det lukkede parkeringsareal, klares det typisk enten med betalingsautomater direkte ved bommene eller med centralt placerede parkeringsautomater med eller uden p-billetter.