Betalnings-
moduler

Betalningsmoduler för integration

Betalingsmoduler

Betalingsmoduler med sikkerheden i top

Med godkendte betalingsmoduler, der er certificeret af Nets, er du sikret korttransaktioner med maksimal sikkerhed.

Self-service payment
solution industries

  • Vägbetalning
  • Tvättstugor
  • Tank och bensinstationer
  • Parkering
  • Nöjesparker
  • Biltvätt
  • Betalningsmoduler
  • Automat

Betalingsmoduler der kan integreres i stort set alle miljøer

I samarbejde med blandt andet Nets og Verifone tilbyder vi en række betalingsmoduler til integration til alle tænkelige miljøer. 

Vores anerkendte samarbejdspartnere leverer hardwaren, mens vi står for den software, der gør betalingsmoduler til integration i stand til på sikker vis at gennemføre kundernes transaktioner med kort (magnetstribe, chip eller kontaktløs). 

Har du fået en god idé til en ubemandet betalingsautomat, der kan aflaste personalet, eller står du med en automat, der skal opdateres til nutidens elektroniske betalingsformer, kan betalingsmoduler til integration måske være løsningen.

Certificerede betalingsmoduler garanterer sikre transaktioner

Nøglefærdige betalingsmoduler

Udover de betalingsmoduler til integration, som er beregnet til skræddersyede udviklingsprojekter af mere omfattende karakter, er vi leveringsdygtige i betalingsterminaler, der nemt kan monteres af vores teknikere.

Det nøglefærdige betalingsmodul til integration kalder vi en VendingCAT, og den bruges blandt andet i sodavandsautomater og solcentre, hvor hver transaktion er et mindre beløb.

Drag image to scroll

Verifone betalingsmoduler til integration

Betalingsmodulerne til integration er baseret på PSAM og certificeret af Nets, så de er velegnet til det skandinaviske marked, hvor udbredelsen af lokale betalingsformer som for eksempel Dankort er stor.

Se vores cases

Zoo

Logos har et langvarigt samarbejde med Zoo i København omkring bl.a. indgangsregistrering og betalingsautomater.

Se vores cases

Scandlines

Logos Design har leveret en komplet løsning for automatisk check-in og billetautomater til Scandlines på overfarterne, Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Se vores cases

Molslinjen

Logos’ løsning har interface til Molslinjens reservations- og billetsystem, Nets, Brobizz og sikrer en samlet systemmæssig sammenhæng.