Betalingsmoduler

Betalingsmoduler

I samarbejde med bl.a. Nets og Verifone tilbyder vi alsidige betalingsmoduler til integration til alle tænkelige miljøer. Vores anerkendte samarbejdspartnere leverer hardwaren, mens vi står for den software, der gør de betalingsmoduler til integration i stand til på sikker vis at gennemføre kundernes transaktioner med kort (magnetstribe, chip eller kontaktløs). Har du fået en god idé til en ubemandet betalingsautomat, der kan aflaste personalet, eller står du med en automat, der skal opdateres til nutidens elektroniske betalingsformer, kan betalingsmoduler til integration måske være løsningen.

Verifone betalingsmoduler til integration

Betalingsmodulerne til integration er baseret på PSAM og certificeret af Nets, så de er velegnet til det skandinaviske marked, hvor udbredelsen af lokale betalingsformer som fx dankort er stor.
Med vores betalingsmoduler til integration kan vi tilbyde:

  • Interface til vores webbaserede backend-system PayManager til administration og overvågning
  • Enkelt POS-interface, som er XML-baseret
  • Support for både kontaktløse og mobile betalinger, herunder også visse muligheder for private kort (non-EMV kort)
  • Interface til vores Account Server for opsætning og administration af egne kort

Skriv til os
eller ring til salgschef Søren Braun for en åben og uforpligtende dialog på tlf. 24 97 92 10

Nøglefærdige betalingsmoduler til integration

Udover de betalingsmoduler til integration, som er beregnet til skræddersyede udviklingsprojekter af mere omfattende karakter, er vi leveringsdygtige i betalingsterminaler, der nemt kan monteres af vores tekniker.
Det nøglefærdige betalingsmodul til integration kalder vi en VendingCAT, og den bruges bl.a. i sodavandsautomater og solcentre, hvor hver transaktion er et mindre beløb.