Forlystelser

Entrébetaling og billetsalg til fritids- og forlystelsesparker.

Zoo København
Tivoli
Experimentarium
Tidligere
Næste

Få gæsterne hurtigt igennem betaling og billetsalg

Med kontaktløs entrébetaling og selvbetjent billetsalg kommer gæsterne endnu hurtigere gennem bommene. Det er til gavn for både dig og dine gæster.

Hurtigere flow og bedre service

Drag image to scroll

Moderne betalingsautomater udvider kundegruppen og øger omsætningen

Alle steder, hvor der kommer internationale gæster, er det vigtigt at acceptere internationale betalingskort. Gæsterne mangler – ligesom mange danskere efterhånden – ofte kontant valuta til at købe store og små ting, når de er på udflugt. 

Ved at åbne for billetsalg med danske og internationale betalingskort samt mobilbetaling med SMS og MobilePay udvides kundegruppen betragteligt. 

Følger I med tiden og accepterer moderne betalingsformer, behøver I ikke afvise handlende: Gæsterne får opfyldt deres behov, og jeres omsætning stiger.

Payment Options

  • Apple Pay
  • MobilePay
  • Google Pay
  • Kontaktløs betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Dankort

Effektiv entrébetaling​

Kontanter er ressourcekrævende, så der er penge at spare på drift og administration ved at tilbyde billetsalg med kort og mobil. 

Jo flere kunder, der går over til elektroniske betalingsformer, desto lavere er kontantbeholdningen, som er omkostningstung og besværlig at håndtere. 

Når risikoen for tyveriforsøg og hærværk begrænses, slipper I også for ulemperne ved billetsalgsautomater, der er ude af drift.

Med alle Logos Valina-terminaler følger PayManager, som er et web-baseret overvågningsprogram. Her kan I holde øje med blandt andet driftsstatus og omsætning, så den selvbetjente entrébetaling ikke behøver stå stille.

VendingCAT Elektronisk betaling til forlystelser og entré

Logos Valina til billetter

Den enkle betalingsterminal med den intuitive farveskærm kan udvides og tilpasses mange formål. Du kan blandt andet få den med et elegant kabinet, hvor en Logos Valina kan parres med en printer, der kan udskrive kvitteringer eller billetter til entrébetaling.

Til Københavns Zoo har vi parret  en vores betalingsløsning med en stregkodescanner, så gæster med forudbetalte adgangsbilletter kan gå lige igennem tælleapparaterne.

Logos Valina kan også parres med en bom, som det for eksempel ses på parkeringsområdet, så kunder i bil kan lukkes ind på området med den ubemandede forretning.

Se vores cases

Tivoli

Logos har leveret kundetilpassede løsninger til Tivoli siden 1996 og leverer blandt andet løsninger til indgangsregistrering samt selvbetjening og betaling ved forlystelserne.

Et eksempel er Guldterminalen, der er at finde i indgangene og effektivt betjener gæster med Tivolis årskort til glæde for både gæster og personale.

Se vores cases

Experimentarium

Billetscannere i high-end design.

Logos har udviklet, produceret og installeret smukke billetscannere med driftssikker 10,4″-touchskærm hos Experimentarium i Hellerup.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Thomas G. Nielsen
Salgsdirektør
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk