Parkering København

Ny p-automater med touch-skærm med intuitiv kundedialog og hurtig transaktionstid.

Hurtig og enkel p-betaling og effektiv kontrol

Som et led i digitaliseringen af Københavns Kommune er der indført billetfri parkering i kommunens områder for betalingsparkering. 

Løsningen har banet vejen for enkel og hurtig p-betaling for bilisterne samt en meget effektiv p-kontrol for kommunen. Bilisterne skal ikke længere retur til bilen med en p-billet, men blot indtaste bilens registreringsnummer på parkeringsautomaten, og p-kontrol sker via automatisk scanning af nummerplader på parkerede biler.

Logos har i den forbindelse for Københavns Kommune opgraderet 800 p-automater til en ny og effektiv automatløsning med touch-skærm med intuitiv kundedialog samt en væsentlig kortere transaktionstid.

Københavns Kommune

ParkManager til administration og overvågning

I tillæg til p-automaterne har Logos leveret den web-baserede drift-løsning ParkManager til administration og overvågning af blandt andet:

  • P-automaternes status, herunder tekniske advarsler og alarmer
  • Serviceopgaver på p-automater
  • Prissætning (p-takster)
  • Transaktioner
  • Rapporter og statistik, herunder regnskabsdata

Adgang til detaljeret status i administrationssystemet

Københavns Kommune bruger ParkManager til administration og overvågning af P-automaterne. 

For modeller af Parko-terminalen med møntindkast kan ParkManager bruges til at se status, serviceopgaver og transaktioner, og samtidig kan den også vise møntbeholdning, og man kan planlæggge tømning af møntkar online.

Senest har Logos i marts 2017 leveret 110 nye P-automater til Københavns Kommunes nye Gul Zone. P-automaterne er udstyret med NFC-kortlæser til læsning af blandt andet kontaktløse Dankort og kreditkort.

De nye parkeringsautomater til Københavns Kommune er udstyret med kortlæser til kontaktløse kreditkort.

Drag image to scroll

Løsning

Parking

Parkering skal være nemt. Derfor har vi udviklet en række parkeringsløsninger, som både er brugervenlige, driftssikre og nemme at administrere.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Jørgen Knudsen
Salgschef Parkering
+45 41 49 37 78
jkn@logos.dk