Storebæltsbroen

Moderne betalingsautomater til betalingsanlæg.

Rationelt, intuitivt og driftssikkert

I betalingsanlægget på Storebæltsbroen bliver bilister mødt af en Logos betalingsautomat:

Forpladen er enkel i sit design, for al kommunikation foregår via en touchskærm. En video viser, hvordan man fører kortet ind. Blåt lys angiver kortlæseren. Kvitteringen kommer hurtigt ud. Alt er optimeret til en så enkel og så hurtig transaktion som muligt.

Storebæltsbroen i tal

Brugervenlighed, design og sparring

“Logos Payment Solutions er gode til at holde fast i brugervenligheden,” fastslår driftsleder Palle Nygård fra Storebælt, “og på Storebælt er det vigtigere end nogensinde.” 

På travle rejsedage skal mere end 50.000 biler gennem betalingsanlægget.

“Designet passer godt til den stilrene linje, vi gerne vil holde ved broen. Logos har givet væsentligt input og været en god partner inden for både udvikling, design og brugervenlighed,” slutter Palle Nygård.

Hurtigt flow igennem betalingsanlægget

For Storebæltsboren var det et nøglekriterie, at de nye betalingsautomater skulle sikre, at alle køretøjer kommer hurtigt igennem. Og det gør de. 

Alle de 72 nye automater til Storebæltsbroen og Øresundsbroen er designet med brugervenligheden i top og med den bedste teknologi. Derfor bliver flowet igennem anlægget hurtigt, samtidig med at bilisternes oplevelse er i top.

“Logos er gode til at holde fast i brugervenligheden, og på Storebælt er det vigtigere end nogensinde.”

Storebæltsbroen header
Drag image to scroll

Løsning

Tollroads & Ticketing

Når du vælger en betalingsautomat med de rigtige funktioner og et brugervenligt betjeningspanel, kan trafikanterne hurtigere betjene sig selv.

Det betyder, at de kommer hurtigere igennem betalingsanlægget, og dermed kan du få flere igennem anlægget på kortere tid.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Thomas G. Nielsen
Salgsdirektør
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk