Om os

Om os

Nordens førende leverandør inden for selvbetjente betalingsløsninger.

Mere end 30 års specialiseret erfaring

Logos er specialiseret i udvikling og produktion af selvbetjeningsautomater, betalingsløsninger, industrielle styringer samt backend-systemer sammensat til sammenhængende og innovative løsninger.

Vi har leveret innovative løsninger siden 1986 og bygger derfor på mere end 30 års erfaring. I 2020 fusionerede Logos Design A/S og NPS A/S, og selskabet hedder i dag Logos Payment Solutions A/S.

Med en kompetent og motiveret medarbejderstab, der tæller ingeniører, teknikere, projektledere m.v., udvikler vi løsninger, producerer terminaler og servicerer kunder i Danmark og udlandet.

Forretningsområder

Nytænkning og resultater

I vores moderne faciliteter kan vi tænke kreative tanker, på sikker vis producere mange eller få enheder og grundigt reparere betalingsenheder, der har været i marken.

Vi vil gerne betragtes som en strategisk samarbejdspartner og leverandør med erfaring, kompetencer og evner til at levere nytænkning og resultater.

Et solidt kundegrundlag

Vi er store nok til at levere til de helt store kommunale og private anlæg, men små nok til, at vores kunder altid kan få os i tale.

I dag er vi en sund, højteknologisk virksomhed, der er førende i Norden, og vi er ved at etablere os solidt på det internationale marked.

Det med småt

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Thomas G. Nielsen
Salgsdirektør
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk