Tivoli

Nem og hurtig indgangsregistrering, selvbetjening og betaling ved forlystelserne.

Skræddersyede løsninger

Logos har leveret kundetilpassede løsninger til Tivoli siden 1996 og leverer blandt andet løsninger til indgangsregistrering samt selvbetjening og betaling ved forlystelserne.

Et eksempel er Guldterminalen, der er at finde i indgangene og effektivt betjener gæster med Tivolis årskort til glæde for både gæster og personale.

Tivolis kriterier

Overblik over nøgletal

Logos’ løsninger samler og sammenstiller blandt andet besøgstal, brug af kort i indgangen, brug af kørende forlystelser mv. Det giver Tivoli mulighed for til enhver tid at se det aktuelle besøgstal.

Kortbetaling ved forlystelserne

Logos’ betalingsløsninger er også at finde i Tivoli og giver mulighed for betaling med Dankort og kreditkort for enkeltture, direkte ved de kørende forlystelser, i tilfælde af at man ikke har turpas eller billetter.

Udformning og kundeinterface i alle løsninger til Tivoli er tilpasset, så de er i overensstemmelse med Tivolis ønsker til design.

Udformning og interface er tilpasset, så de passer til Tivolis designkrav.

Drag image to scroll

Løsning

Forlystelser

Med kontaktløs entrébetaling og selvbetjent billetsalg kommer gæsterne endnu hurtigere gennem bommene. Det er til gavn for både dig og dine gæster.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Thomas G. Nielsen
Salgsdirektør
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk