Introduktion af ny CEO for Logos

Introduktion af ny CEO for Logos,
Casper Bøyesen-Laugen

Som annonceret i juni måned har jeg besluttet at træde ind i en ny rolle med fokus på vores kommercielle aktiviteter. Derfor er det med stor glæde at jeg kan præsentere Casper Bøyesen-Laugen som ny CEO for Logos.

Casper er 44 år og kommer med en solid både teknisk og kommerciel baggrund. Han har stor erfaring inden for softwarebranchen og har med succes drevet vækststrategier i virksomheder på tværs af en række brancher.

I Logos står vi over for unikke muligheder for markant ekspansion af virksomheden i de kommende år. Med udgangspunkt i vores stærke løsninger og vores solide position på de nordiske markeder, ser vi en spændende udvikling af inden for de vertikaler, vi arbejder i. En udvikling som åbner for en række nye spændende vækstområder for Logos. Vi glæder os til I løbet af efteråret at præsentere vores nye strategi som skal understøtte vores ambition om at gøre Logos til den førende spiller inden for selvbetjente betalingsløsninger i Europa.

Med valget af Casper får vi en leder med den erfaring og de kvaliteter, der skal til for at vi sammen kan eksekvere på den nye strategi og tage Logos til næste niveau.

Casper tiltræder fredag den 1. september og vi ser alle frem til samarbejdet og den videre udvikling af Logos.

Fremover vil jeg have rollen som CCO, med ansvar for salg og forretningsudvikling

Med venlig hilsen

Lars Clausen

Ambitionen er at blive førende i Europa inden for selvbetjente betalingsløsninger inden for en 5 årig periode