VendingCAT nu med NFC

Uanset om den selvbetjente VendingCAT er monteret i kaffeautomaten i den lokale sportshal, sodavandsmaskinen i firmaets kantine, adgangsmøllen til sommerens forlystelser eller solcenteret til vinterens kulde, er det nemt.

Nu er det bare blevet endnu mere brugervenligt, og NFC indfrier både danske og udenlandske kunders forventninger til intuitive køb.
Efter mange timer med at opgradere vores betalingsterminal VendingCAT med kontaktløs kortbetaling kan vi med stolthed sige, at vi kan gennemføre en betaling på under 10 sek.!
Det er ikke mange år siden, det kontaktløse betalingskort blev introduceret; allerede nu er over halvdelen af samtlige Dankort-transaktioner i fysisk handel kontaktløse*.

MobilePay hører også til blandt de nyere betalingsformer, som danskerne virkeligt har taget til sig, og det kan VendingCAT’en selvfølgelig også.
Mønter bliver til gengæld stadig mindre udbredt, men VendingCAT’en kan nemt kobles sammen med eksisterende møntindkast.

For at handle med de potentielle kunder er der altså god grund til at modernisere sine automater og tilbyde kunderne at betale med den valuta, de går rundt med på lommen. Jo flere betalingsmuligheder, desto større chance er der for at handlen gennemføres.

Læs mere om vores løsninger til bl.a. kaffe- og snackautomater her
Vending

 

* Kontaktløse betalingers korte og intense Danmarkshistorie, 25. april 2018
https://www.retailnews.dk/announcement/view/91628/kontaktlose_betalingers_korte_og_intense_danmarkshistorie