Parkering

Innovativa parkeringslösningar för den nordiska marknaden.

Når det skal være nemt

Parkering skal være nemt. Derfor har vi udviklet en række parkeringsløsninger, som både er brugervenlige, driftssikre og nemme at administrere. 

Self-service payment
solution industries

  • Vägbetalning
  • Tvättstugor
  • Tank och bensinstationer
  • Parkering
  • Nöjesparker
  • Biltvätt
  • Betalningsmoduler
  • Automat

Det er lige så nemt, som at klø sig i nakken

En parkeringsløsning skal frem for alt fungere i en travl hverdag, hvor parkering af bilen er en praktisk foranstaltning, der skal foregå nemt og hurtigt

Hos os finder du en række parkeringsløsninger, der er så nemme at bruge, at man næsten ikke opdager, at man har betjent sig selv.

De er baseret på den nyeste teknologi og har en enkelt og intuitiv brugerflade, som gør det nemt for parkanterne at betale for parkering.

Etableringsomkostningerne bliver samtidig mindsket, fordi vores løsninger er højteknologiske. Blandt andet kan man få nummerpladegenkendelse – med og uden efterbetaling – samt udstyr og administrationsredskaber til personale-, beboer- eller gæsteparkering. 

Hvilken type parkeringsanlæg har du?

Et hurtigere flow ind og ud af parkeringsområdet

De fleste i Danmark og Norden vil gerne have innovative og højteknologiske parkeringsløsninger. Derfor har vi kontinuerligt været på forkant med udviklingen og sikret, at vores løsninger bruger den nyeste og bedste teknologi, for eksempel automatisk nummerpladegenkendelse. 

Udbredelsen af automatisk nummerpladegenkendelse har rykket markedet markant over de sidste par år, fordi parkanter oplever en nemmere ekspedition og et hurtigere flow ind og ud af parkeringsområdet. 

Hos os finder du flere parkeringsløsninger, som helt eller delvist benytter nummerpladegenkendelse til parkeringsområder, hvor de traditionelle bom-systemer erstattes af automatisk registrering.

Drag image to scroll

Ny teknologi erstatter manuelle arbejdsgange

Ny teknologi og parkeringsløsninger med nummerpladegenkendelse vil kunne erstatte mange af de manuelle og administrative arbejdsgange, der er ved at drive parkering. 

Ved at tænke den rette teknologi ind i løsningen som helhed vil der i mange tilfælde være besparelser at hente på såvel investering som drift. Det er parkering i en ny tid.

Se vores cases

Mark Information

Mark Information er specialister i at effektivisere virksomheders kerneprocesser ved at optimere virksomhederne anvendelse af ressourcerne.

Featured case

NorTronic

NorTronic er én af Norges førende leverandører af parkeringsløsninger samt betalingssystemer til bomveje

Se vores cases

Solcenter Copenhagen Tan

Copenhagen Tan er en af vores mange kunder indenfor sol og wellness