Biltvätt

Kompletta betalningslösningar för biltvättar.

Selvbetjente betalingsløsninger til bilvask

Få et hurtigt flow igennem bilvasken med komplette betalingsløsninger, der både kan anvendes til roll-over-anlæg, gør-det-selv-anlæg og vasketunneler.

Self-service payment
solution industries

  • Vägbetalning
  • Tvättstugor
  • Tank och bensinstationer
  • Parkering
  • Nöjesparker
  • Biltvätt
  • Betalningsmoduler
  • Automat

Moderne betalingsterminaler gør det nemt at få vasket bilen

Med selvbetjente betalingsterminaler til bilvask kan både personale og kunder uden besvær betjene vasketunneller, gør-det-selv-vaskepladser og truck-vask.

Automaterne er forberedt til at tage imod både kontaktløs og chip-betaling med kreditkort, debetkort og smartphones, for eksempel Apple Pay og Google Pay.

Derudover kan de selvbetjente terminaler give adgang gennem kundeprogrammer, koder, nøgler, nummerplade-genkendelse (ANPR) med mere.

Tilpas din løsning med præcis de funktioner, du har brug for

Udviklet i samarbejde de store bilvask-producenter

De selvbetjente betalingsterminaler til bilvask er udviklet i samarbejde med de store producenter af bilvask-systemer, såsom Wennström og Istobal, der gennem mange år har bevist deres værd.

Det kræver høje standarder at levere udendørs betalingsterminaler til bilvask i hele Nordens vidtrækkende område.

Drag image to scroll

Central administration giver bedre kundeservice

Du kan tilknytte en række back-office-systemer til bilvask, som omfatter regnskab, kundeklubber og overvågning. 

Back-office-systemerne kører i skyen og med en direkte internetopkobling til alle betalingsterminalerne på en eller flere bilvaskepladser. Det frigiver ressourcer og sikrer, at supportpersonalet kan hjælpe alle kunder, uanset hvor de sidder fysisk. 

Når bilvasken er selvbetjent, behøver åbningstiderne ikke være begrænset af tilgængeligt personale. På den måde kan du stille dine bilvaske-faciliteter til rådighed for dine kunder, når de ønsker det.

Se alle cases

Tivoli

Logos’ løsninger samler og sammenstiller bl.a. besøgstal, brug af kort i indgangen, brug af kørende forlystelser mv., og giver Tivoli mulighed for til enhver tid at se det aktuelle besøgstal.

Se alle cases

Miele

Logos har i mere end 30 år være leverandør af selvbetjeningsløsninger til fællesvaskerier til Miele A/S’ professionelle division.

Se alle cases

Dansk Retursystem

Logos har i mere end 30 år være leverandør af selvbetjeningsløsninger til fællesvaskerier til Miele A/S’ professionelle division.