LKAB

Betalterminaler och backend-system för några av världens största järnmalmgruvor.

Betalingsterminaler og backend-system til under- og overjordiske tankanlæg

Langt op i det nordlige Sverige ved Kiruna findes nogle af verdens største jernmalmminer. Her har LKAB siden starten i 1890 udvundet og leveret jernmalm til det globale stålmarked. 

LKAB i tal

Løsninger til krævende miljøer

Til LKAB’s miner i Nordsverige har Logos leveret terminaler og NetFuel (som backend-system) til alle de underjordiske og overjordiske tankanlæg. 

Derudover har vi også leveret Tatsuno-standere til LKAB.

55 tankanlæg i et krævende miljø

LKAB’s produktion af jernmalm er 26,9 million tons pr. år, hvilket svarer til ca. 80% af den samlede europæiske produktion.

I dag er der ca. 55 tankanlæg i minerne, og de har behov for betalingsterminaler, der aldrig svigter – selvom de står i et udsat miljø.

LKAB har behov for særligt pålidelige løsninger, fordi de arbejder i krævende miljøer. Med Logos-løsninger har de fået både betalingsterminaler og et backend-system, der lever op til deres høje standarder.

Our role in the project consisted of

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia qui consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.