Servicetekniker til farvetonemaskiner

Vil du være en del af en innovativ virksomhed, der er førende på markedet i Norden?

Vil du være en del af vores farveservice team​?

Meget selvstændige job med on-site service af farvetonemaskiner og tilhørende teknisk udstyr på Sjælland.

Vi har travl med at servicere vores kunder indenfor farveservice, og søger derfor servicetekniker til vores farveserviceafdeling i Nærum.

Som farveservicetekniker hos Logos indgår du i et landsdækkende team på 6 serviceteknikere, der varetager service og installationer af farveteknisk udstyr i hele landet.

Du får en selvstændig og ansvarsfuld hverdag, hvor du som udgangspunkt kører ud til kunderne hjemme fra din bopæl. Du vil blive tilknyttet Logos’ farveserviceafdeling i Nærum, hvor du kan hente reservedele, tale med kollegaer mv. Du vil altid kunne få sparring fra dine kollegaer rundt omkring i landet.

Dine primære opgaver vil være installation, fejlsøgning og problemløsning på farvetonemaskiner og tilhørende teknisk udstyr

Efter ansættelse vil du få en grundig oplæring i produkterne og opgaverne, herunder sidemandsoplæring med erfarne kollegaer.

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet elektriker eller har anden relevant teknisk uddannelse med et bredt kendskab til elektronik og IT og har min. 3-5 års relevant erhvervserfaring. Du har måske allerede stiftet bekendtskab med farveteknisk udstyr eller som servicetekniker på lignende tekniske produkter.

Du taler og skriver dansk og er en rutineret bruger af IT. Hos Logos har vi vores eget webbaseret servicesystem, hvor du kan finde dine serviceopgaver/projekter og rapporterer besøgsdata.

Personlige egenskaber

Du er pligtopfyldende, løsningsorienteret, imødekommende og fleksibel i din indstilling til både kunder og kollegaer. Du sætter en ære i at udvise god kundeservice og formår at hjælpe vores kunder indenfor det aftalte tidsrum.

Du arbejder selvstændigt, er ikke bange for nye udfordringer og har lyst til en stilling, som giver dig varierede arbejdsdage.

Logos tilbyder

Et udfordrende og ansvarsfuldt job hos Logos, hvor vi arbejder i en flad organisationsstruktur og har respekt for den enkelte. Tonen er uformel, og hverdagen præget af et positivt miljø i en virksomhed med god fremgang.

I forbindelse med ansættelse stilles der servicevogn til rådighed, samt alle nødvendige værktøjer inkl. PC, telefon m.m.

Herudover får du:

  • Konkurrencedygtig løn
  • Frihed under ansvar
  • Gode og dygtige kollegaer, som arbejder godt sammen i hverdagen
  • God og løbende udvikling af dine kompetencer både fagligt og personligt

Søg jobbet her

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail til job@logos.dk, mærket ”Farveservicetekniker”, og vi indkalder løbende til samtaler.

Du er velkommen til at kontakte Serviceleder Per Andersen på tlf. 2422 2737 for yderligere oplysning om jobbet.

Logos Payment Solutions A/S løsninger omfatter bl.a.:

  • Betalingsterminaler, -automater og plat­forme til selvbetjening
  • App- og mobilbetalingsløsninger
  • Kommercielle og tekniske back-end-syste­mer
  • Integrationer, tilpasninger, installation, ser­vice og support

 Som teknisk supporter indgår du i et team, hvor du står for rådgivning, fejlsøgning og problem­løsning i forhold til installation og drift af beta­lingsløsninger for virksomhedens kunder.

Om Logos Payment Solutions A/S

Hos Logos Payment Solutions A/S er de i dag ca. 150 ansatte der producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +30 år. Produkternes elektronik, mekanik og software, udvikles in-house.

De er blandt branchens førende i Norden og de har en aktiv strategi for international ekspansion.

I Nærum er der ca. 80 kollegaer og de holder til i lyse, moderne lokaler, tæt ved tog og motorvejsbusser – der er parkering lige ude foran døren,