Serviceteknikere til
el-teknisk udstyr

Vil du være en del af en innovativ virksomhed, der er førende på markedet i Norden?

Vil du være én af vores Serviceteknikere til el-teknisk udstyr​?

Meget selvstændige job med on-site service af betalingsterminaler og tilhørende tekniks udstyr i hele landet.

Logos Payment Solutions A/S har travlt, og søger derfor serviceteknikere til vores serviceafdelinger i Nærum.

Som servicetekniker hos Logos indgår du i et landsdækkende team på 30 serviceteknikere der varetager service og installationer af selvbetjente betalingsterminaler og tilhørende teknisk udstyr i hele landet.

Du får en selvstændig og ansvarsfuld hverdag, hvor du som udgangspunkt kører ud til kunderne hjemme fra din bopæl. Du vil blive tilknyttet Logos’ serviceafdelinger, hvor du kan hente reservedele, tale med kollegaer mv. Du vil altid kunne få sparring fra dine kollegaer rundt omkring i landet.

Dine primære opgaver vil være installation, fejlsøgning og problemløsning på selvbetjente betalingsterminaler, brændstofstandere, bomme, kameraer, niveau-udstyr og andet el-teknisk udstyr inden for Refueling, Car Wash, Parking, Travel & Ticketing, Vending og Amusement & Leisure.

Efter ansættelse vil du få en grundig oplæring i produkterne og opgaverne, herunder sidemandsoplæring med erfarne kollegaer.

Du skal være indstillet på, at kunne indgå i en velfungerende vagtordning sammen med de øvrige serviceteknikere.

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet elektriker med et bredt kendskab til elektronik og IT og har min. 3-5 års relevant erhvervserfaring. Du har måske allerede stiftet bekendtskab med selvbetjente betalingsterminaler og tilhørende teknisk udstyr eller som servicetekniker på lignende tekniske produkter.

Du taler og skriver dansk og er en rutineret bruger af IT. Hos Logos har vi vores eget webbaseret servicesystem, hvor du kan finde dine serviceopgaver/projekter og rapporterer besøgsdata.

Personlige egenskaber

Du er pligtopfyldende, løsningsorienteret, imødekommende og fleksibel i din indstilling til både kunder og kollegaer. Du sætter en ære i at udvise god kundeservice og formår at hjælpe vores kunder indenfor det aftalte tidsrum.

Du arbejder selvstændigt, er ikke bange for nye udfordringer og har lyst til en stilling, som giver dig varierede arbejdsdage.

Logos tilbyder

Et udfordrende og ansvarsfuldt job hos Logos, hvor vi arbejder i en flad organisationsstruktur og har respekt for den enkelte. Tonen er uformel, og hverdagen præget af et positivt miljø i en virksomhed med god fremgang.

I forbindelse med ansættelse stilles der servicevogn til rådighed, samt alle nødvendige værktøjer inkl. PC, telefon m.m.

Herudover får du:

  • Konkurrencedygtig løn
  • Frihed under ansvar
  • Gode og dygtige kollegaer, som arbejder godt sammen i hverdagen
  • God og løbende udvikling af dine kompetencer både fagligt og personligt

 

Om Logos Payment Solutions

Om Logos Payment Solutions A/S

Hos Logos Payment Solutions A/S er vi ca. 140 ansatte der producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +30 år. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Vi er blandt branchens førende i Norden og vi har en aktiv strategi for international ekspansion. Se mere på www.logos.dk

Søg jobbet her

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail til job@logos.dk, mærket ”Servicetekniker”, og vi indkalder løbende til samtaler.

Du er velkommen til at kontakte Serviceleder Ib Secher for yderligere oplysning om jobbet.