Servicebetingelser

Servicebetingelser

Ifald kunden har fremsendt et produkt uden for garanti til service hos Logos Payment Solutions A/S og efter modtagelse af pristilbud ikke ønsker den pågældende service udført, beregnes et undersøgelsesgebyr på kr. 447,50 + moms.

SERVICEBETINGELSER

Ifald kunden har fremsendt et produkt uden for garanti til service hos Logos Payment Solutions A/S  og efter modtagelse af pristilbud ikke ønsker den pågældende service udført, beregnes et undersøgelsesgebyr på  pris tjekkes+ moms.
Undersøgelsesgebyr og fragtomkostninger faktureres til kunden i forbindelse med tilbagelevering.

Servicetiden for kunder, som ikke har en servicekontrakt med Logos Payment Solutions A/S, er op til 20 arbejdsdage. Kunden vil blive kontaktet af Service, ifald der er væsentlige afvigelser herfra.

Betalingsbetingelserne er som standard netto kontant 14 dage fra fakturadato.

Ombytning af Logos Valina

Denne mulighed er udelukkende gældende for  Logos Valina

Vælger kunden en ombytning frem for en reparation, fremsendes en renoveret Logos Valina, der af Service er opsat som en kopi af kundens eksisterende  Logos Valina-terminal. Ved bestilling er korrekt anførsel af serienummer derfor afgørende.

Ombytningsterminalen afsendes inden for tre arbejdsdage, og samtidig faktureres kunden for en ombytning til  kr. 2.295 samt fragt. Af fakturaen vil der også fremgå købsprisen på kr. 6.995. Dette beløb krediteres, når kunden inden for syv arbejdsdage returnerer den defekte Logos Valina terminal.

Fortrydes ombytningen, beregnes et ekspeditionsgebyr på kr. 395 når ombytningsterminalen modtages hos Logos Payment Solutions A/S

Betalingsbetingelserne er som standard netto kontant 14 dage fra fakturadato.

Ombytning af mCAT

Vælger kunden en ombytning frem for en reparation, fremsendes en renoveret mCAT, der af Service er opsat som en kopi af kundens eksisterende mCAT-terminal. Ved bestilling er korrekt anførsel af serienummer derfor afgørende.

Ombytningsterminalen afsendes inden for tre arbejdsdage, og samtidig faktureres kunden for en ombytning til kr. 1.295 samt fragt. Af fakturaen vil der også fremgå købsprisen på kr. 3.995. Dette beløb krediteres, når kunden inden for syv arbejdsdage returnerer den defekte mCAT.

Fortrydes ombytningen, beregnes et ekspeditionsgebyr på kr. 395 når ombytningsterminalen modtages hos Logos Payment Solutions A/S.

Betalingsbetingelserne er som standard netto kontant 14 dage fra fakturadato.

Ring og aftal et møde

TLF.: +45 45 87 78 9

Alle hverdage kl. 08:00 – 16:00

MAIL: INFO@LOGOS.DK

Vi ser frem til at høre fra dig