Vending

Vending

Logos Design udvikler og producerer VendingCAT, en indbygget betalingsterminal, til kort- og mobilbetaling- både kontaktløs og med chip. Den indbyggede betalingsterminal er beregnet til køb på Dankort og andre betalingskort på mindre beløb, hvor PIN-kode ikke er nødvendig. Det betyder, at ekspeditionen af hver enkelt kunde går stærkt: Kort godkendes og vare vælges.
Med VendingCAT’en får automatholder hyppige afregninger fra Nets og lave transaktionsomkostninger.

VendingCAT’en er beregnet til indbygning i alle former for selvbetjeningsbutikker og vendingautomater som fx

Snack- og kaffeautomat
Solcentre og wellness
Entre til forlystelser

… Kun fantasien sætter grænser!

Kunderne vil opleve selvbetjening som en service, hvis det bliver gjort rigtigt. VendingCAT’s indbyggede betalingsterminal har derfor en interaktiv farveskærm, som er intuitiv og enkel at betjene. Skærmen kan endvidere anvendes til at vise reklamer og information til kunderne. Personalet kan skære kraftigt i ekspeditionstiden, når de får hjælp af en indbygget betalingsterminal – det giver glade medarbejdere og tilfredse kunder.
Desuden holder automaterne døgnåbent, så kunderne altid kan betjene sig selv.

Mobilbetaling på indbygget betalingsterminal

Vores erfaring er, at kort- og mobilbetaling i vendingautomater typisk øger den enkelte automats salg med 30-40%. Desuden fås en mere effektiv og lønsom drift uden besværlig og omkostningstung mønthåndtering, samtidig med at risikoen for hærværk ved tyveriforsøg elimineres.
Mobilbetaling kan i vores indbyggede betalingsterminal ske via SMS og MobilePay, så kunderne ikke behøver at gå forgæves, selvom betalingskortet er glemt derhjemme. Over 2 mio. danskere bruger MobilePay fast, så det er ikke til at overse som betalingsmiddel. Derfor understøtter vores indbygget betalingsterminal naturligvis også denne betalingsform.

Vi tilbyder også en ren MobilePay-løsning til integration i vendingautomater. Den kalder vi mCAT, og den kan du læse mere om her.

Overvågning i PayManager

Begge vores indbyggede betalingsterminaler leveres med interface til vores webbaserede administrationssystem, PayManager, så der er styr på:

  • Automater
  • Terminaler
  • Transaktioner
  • Regnskabsdata
  • Rapporter
  • Softwareopdateringer

PayManager overvåger alle terminaler 24/7 og giver fuldt overblik i såvel driften som i regnskabet.