Vaskerier

Moderne booking- og betalingssystemer til vaskerier.

Smarte betalingsløsninger til vaskerier

Betalingsvaskerier og boligforeninger har siden 1986 brugt vores betalings- og registreringssystemer udviklet specifikt til vaskerier.

Moderne betalings- og bookingsystemer til vaskerier

Før hed det et møntvaskeri. I dag kan vi kalde det et kort-, MobilePay- og app-vaskeri.

Vores mest udbredte løsninger er udviklet til Miele og findes på mere end 3.500 vaskerier landet over. 

Flere og flere boligforeninger stiller større og større krav til valg af betalingssystem, og derfor har vi siden vores grundlæggelse i 1986 forbedret løsningerne til vaskerier. 

Senest med vores nye Basic-enhed, som både kan styre vaskemaskiner og tørretumblere centralt eller decentralt samt håndtere bookinger på foreningens hjemmeside, fra app eller via MobilePay. Her har hvert enkelt vaskeri selv styringen over bookingsystemet samt administrationen af brugere og lokalkort.

Payment Options

  • Apple Pay
  • MobilePay
  • Google Pay
  • Kontaktløs betaling
  • Mastercard
  • Visa
  • Dankort

Traditionelle møntvaskerier moderniseres

På det velkendte møntvaskeri kan kunderne på kort tid vaske og tørre adskillige maskiner fulde af tøj og linned. 

Uanset om besøget skyldes et nedbrud på maskinen derhjemme eller er en planlagt storvaskedag, kan jagten på mønter få opgaven til at halte lidt. 

Giv kunderne en positiv oplevelse ved at åbne for betaling med blandt andet Dankort og MobilePay. Vores Logos Valina monteres ganske enkelt i det eksisterende styrepanel. 

Drag image to scroll

Mere end 25 års erfaring i betalingsløsninger til vaskerier

Da vi startede i 1986 var betalingsløsninger til vaskerier en del af vores produktsortiment. Det er det stadig. I dag er løsningerne tilpasset den teknologiske udvikling, så man kan bruge flere betalingsformer, og samtidig kan man vælge netop den løsning, der passer bedst til det enkelte vaskeri.

Se vores cases

Miele

Logos har i mere end 30 år være leverandør af selvbetjeningsløsninger til fællesvaskerier til Miele A/S’ professionelle division.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Thomas G. Nielsen
Salgsdirektør
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk