Check in- og billetautomater

Check in- og billetautomater

Vi leverer den samlede pakke til selvbetjening ved færger og havne, så I kan ekspedere jeres gående og kørende passagerer effektivt og omhyggeligt med brugervenlige check in- og billetautomater.

Logos Design udvikler komplette løsninger til færge- og havneanlæg og er med – fra den første idé er tænkt, til den sidste skrue er monteret. Vi har rådgivet, udviklet, produceret og installeret hele løsninger med selvbetjente billetautomater flere steder og står klar til at dele ud af vores erfaring, så resultatet bliver helt rigtigt.

Selvbetjening bliver stadig mere almindeligt, og kunderne har vænnet sig til – uafhængigt billetkontorets åbningstider – at finde overfartsplaner på internettet og tjekke ind på billetautomater. Billetautomatens intuitive brugerinterface og populære betalingsformer giver en gnidningsfri ekspedition døgnet rundt. Hurtig betjening skaber et godt flow, også på ydertidspunkterne, når bemandingen er reduceret.
Færgens personale kan med hjælpen fra en pålidelig billetautomat fokusere på et sikkert færgeleje og en bekvem overfart: Opmærksomhed og service går aldrig af mode, heller ikke i transportbranchen.

Check in- og billetautomater understøtter intelligent optimering af driften i såvel store som små færgehavne, ved lange og korte færgeruter og med hyppige og sjældne afgange.

Billetautomater med ekstraudstyr

Den teknologiske udvikling åbner for endnu større grad af automatisering ved billetautomaterne. Vi kan bl.a. installere udstyr ved indkørslen, så kunden blot skal bekræfte indhentede oplysninger frem for at indtaste eller vælge selv:

  • Klassifikationsløsninger (VDC), fx bilens højde og længde
  • ANPR-kameraer til registrering af nummerpladen, som kan være tilmeldt rabatsystem eller lign.
  • Bizz-løsninger (DSRC/OBE)

Udover selve check in- og billetautomaterne, som laves enten som fritstående og til indbygning, kan vi installere bomme på færgelejet, som tydeligt vejleder passagererne om, hvornår de kan køre eller gå frem.

Det hele styres elegant af ACI Manager, som er vores effektive overvågningsløsning af bilbaner, automater, alarmer, transaktioner mv. med henblik på at sikre den mest effektive drift af anlægget.
Havnens opkoblede check in- og billetautomater sender informationer til administrationssystemet, som også kan interface til andre backend-systemer og ERP’er.

 

Billetautomat i lystbådehavnen

I lystbådehavne åbner en selvbetjent billetautomat for, at sejlerne kan betale for leje af havneplads, selv når havnekontoret er lukket. På kvitteringen kan i øvrigt oplyses koder til havnens faciliteter, så gæsterne får en tilfredsstillende oplevelse.

 

Vi tilbyder kundespecifik tilpasning af det grafiske kundeinterface, kundedialog samt integration til eksisterende systemer, således at den samlede løsning fremstår skræddersyet til det individuelle behov.