Solcenter Copenhagen Tan

Betalingsterminal tilpasset sol- og wellnesscentre.

Betalingsterminal øger sikkerheden og brugervenligheden

Copenhagen Tan er en af vores mange kunder inden for sol- og wellnesscentre. 

Solcentre er ekstra udsat for hærværk og forsøg på tyveri, fordi de ofte er ubemandede og har mange mønter, som tiltrækker svage sjæle.

Copenhagen Tans kriterier

Mindre risiko for tyveri og hærværk

Med en Logos Valina som betalingsterminal har Copenhagen Tan fundet ud af, at det er lettere og mere sikkert at kunne tage imod betaling med kreditkort og MobilePay.

På den måde kan de mindske risikoen for hærværk og tyveri, samtidig med at kunderne får flere muligheder for at selv at vælge betalingsmiddel.

Logos Valina betalingsautomat tager imod alle kreditkort og MobilePay

“Jeg har længe ventet på et system der kunne bruges i mit center og er ovenud tilfreds med nu at have fundet dette. Nu kan jeg modtage betalinger med alle kreditkort samt MobilePay. Der bliver stadigvæk betalt med kontanter, men flere og flere benytter den nye løsning. Min løsning blev nemt integreret med nuværende system. Systemet har gjort min hverdag nemmere.” 

Johnny Watsham, Copenhagen Tan

"Nu kan jeg modtage betalinger med alle kreditkort samt MobilePay."

Drag image to scroll

Løsning

Vending

Vores erfaring er, at kort- og mobilbetaling i vendingautomater typisk øger den enkelte automats salg med 30-40%. Desuden fås en mere effektiv og lønsom drift uden besværlig og omkostningstung mønthåndtering, samtidig med at risikoen for hærværk ved tyveriforsøg elimineres.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Et godt produkt begynder med, at vi udveksler ideer og finder en fælles forståelse for opgaven. Kontakt os og lad os tage det første skridt sammen.

Thomas G. Nielsen
Salgsdirektør
+45 40 40 41 11
tgn@logos.dk