Scandlines

Scandlines

Logos Design har leveret en komplet løsning for automatisk check-in og billetautomater til Scandlines på overfarterne, Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.
Løsningen er bygget op omkring Logos’ ACINA automatløsning udført i varianter der dækker personbiler, lastbiler og gående passagerer.
Den fuldautomatiske løsning sikrer enkel check-in med scanning af reservationer foretaget på forhånd samt hurtig betaling med både Scandlines 10-turskort, Dankort, kreditkort eller Brobizz til kunder som ikke har reserveret på forhånd. Når check-in er foretaget åbner automaten for bommen og bilisten kan køre den anviste bane.
Automaternes kundeinterface og brugerflow er tilpasset Scandlines behov og ønsker.

Logos’ løsning har interface til Scandlines reservations- og billetsystem, Nets, Brobizz og sikrer en samlet systemmæssig sammenhæng.

Den samlede automatløsning for personbiler, lastbiler og gående overvåges via ACI Manager som giver mulighed for fjernovervågning og styring af:

  • Driftsstatus
  • Kameraer af vejbaner
  • Brugerdialog på automater
  • Alarmer og logs
  • Åbne og lukke bomme

Fordelt på over 90.000 afgange på 12 færger transporterede Scandlines i 2015 i alt 15 millioner passagerer, 3,3 millioner personbiler, 900.000 fragtenheder og 65.000 busser på ruterne Rødby-Puttgarden, Gedser-Rostock og Helsingør-Helsingborg.

www.scandlines.dk